Treningssentre over hele Norge har holdt stengt siden 12. mars klokken 18 som en følge av et pålegg fra myndighetene for å begrense spredningen av koronaviruset som herjer landet og verden.

iBooking har i samarbeid med Trimpoeng tilbudt alle treningssentre i Norge å arrangere en lukket Trimpoeng-konkurranse for sine medlemmer helt kostnadsfritt ut mai måned.

Drøyt én måned etter at vi sendte ut informasjon om dette tilbudet gleder det oss å se at det har blitt opprettet over 50 konkurranser som i skrivende stund har aktivisert over 3500 medlemmer av norske treningssentre i form av 43 000 innsjekkinger på lokale turmål.

– Vi har kapasitet til å få med mange flere turgåere, så det er bare å hive seg rundt og opprette en konkurranse, sier Sven Martin Olsen, daglig leder i Trimpoeng.

Les også

Ser man på statistikken over antall innsjekkinger gjort i Trimpoeng er det liten tvil om at stengingen av så godt som alle aktivitetstilbud i Norge har ført til en kraftig økning i bruken av Trimpoeng. I uke 15 var det nærmere 100 000 innsjekkinger, noe som er en soleklar rekord.

Den oransje streken viser når regjeringen satte i verk de strenge tiltakene.

– Frem til de strenge tiltakene ble satt i verk så vi en normal sesongbasert økning i antall innsjekkinger. Fra og med slutten av uke 11 har det vært en kraftig økning – en flerdobling – av antall innsjekkinger, sier Olsen.

Det er ikke bare treningssentre som bidrar til dette, men også de mange idrettslagene og bedriftene rundt omkring i Norge som benytter seg av Trimpoeng som et aktivitetstilbud til sine medlemmer og ansatte.

– Vi er opptatt av å formidle til alle turgåere at det er viktig at vi alle følger rådene fra helsemyndighetene våre. Derfor har vi laget en egen artikkel om dette, sier Olsen.

Ta vare på hverandre