Dagens Trimpoeng-app ble lansert for ganske nøyaktig fem år siden, i april 2015. Siden da har vi gjennomført både små og store oppdateringer, men det har hele tiden vært forbedringer av den første og opprinnelige appen.

Dette vil snart endre seg.

Trimpoeng 2 – en helt ny opplevelse

Vi har jobbet hardt og lenge med en ny versjon av appen – og denne gangen er det en helt ny versjon vi snakker om. På nåværende tidspunkt kan vi ikke røpe alt for mye, men vi kan gi deg en liten smakebit i form av et par skjermbilder og noen grunner til at vi tror du vil like den nye appen:

  • Den har et nytt og tiltalende utseende
  • Den er mye (altså mye) raskere
  • Posisjonen oppdaterer seg oftere og mer stabilt

Dette er kun de mest grunnleggende forbedringene i den nye appen. Den legger også grunnlaget for nye funksjoner og muligheter i tiden fremover. Vi gleder oss!

Hjelp oss med å teste appen

I løpet av de kommende ukene kommer vi til å gjøre appen tilgjengelig for testing for alle som ønsker det. Det vil bli sendt ut en e-post til alle som har samtykket i å motta e-post fra Trimpoeng med nærmere informasjon om dette, så hvis du er interessert må du gå inn på «Personvern» i Trimpoeng-appen og forsikre deg om at du har samtykket til å motta e-post fra oss.

Med dette ønsker vi deg en god helg full av fine turopplevelser!