Selv om Trimpoeng brukes hele året er det liten tvil om at høysesongen begynner for alvor nå – første helgen etter 1. mai. Vinteren begynner de fleste steder å slippe taket og turmålene blir mer tilgjengelige. Dette fører til at det er en rekke nye konkurranser som åpner sine turmål for innsjekking.

Hele 2023 nye turmål åpner for innsjekking i løpet av helgen! Vi regner med at det vil bli satt flere nye rekorder – både når det kommer til antall innsjekkinger per dag, en rekord som har blitt slått flere ganger hittil i år, og antall brukere.

I tillegg til at vi har jobbet med en flunkende ny app har vi også jobbet med å forbedre ytelsen og hastigheten til systemet som ligger bak appen. Vi har planlagt for og forberedt oss på akkurat denne helgen for å forsikre oss om at det skal gå så smertefritt som mulig. Noen ganger går det galt, men vi håper at forberedelsene vi har gjort sørger for at denne helgen ikke blir en av disse gangene.

Samtidig ønsker vi å minne om viktigheten av å ta vare på hverandre i denne noe merkelige situasjonen vi befinner oss i:

  • Unngå områder eller tidspunkter hvor det er mange folk på samme sted
  • Hold avstand – minst én meter – til andre turgåere du møter eller går sammen med
  • Unngå de mest krevende toppturene

Enten du bruker fredagen til å feire arbeiderbevegelsen eller bare til å ønske våren velkommen – ha en riktig god helg full av gode turopplevelser!